Reseller worden

Be Banded … Wil jij ook reseller worden?

Banded Amsterdam resellers zijn bij voorkeur Trendjuweliers, Lifestyle – en Mode winkels. Zowel voor mannen en voor vrouwen. De basic bracelet van Banded Amsterdam heeft een retail prijs van €40,-, de bredere versie €80,-. Onze voorkeur gaat uit naar resellers die minimaal 5 merken of producten verkopen die duurder zijn dan onze bracelet. Banded Amsterdam staat voor tijdloze draagbare kunst, niet perse mode, wel modern en eigentijds. Wij adviseren om deze prijzen altijd te gebruiken, zelfs gedurende de periode waar de meeste winkels een opruiming doen, adviseren we om de prijs te handhaven. Wanneer een design bij jou niet presteert, ruilen wij ze graag om voor een andere. Bel ons op 06-54143241 voor een afspraak of dien een aanvraag in via deze website.

De start van een jarenlange samenwerking

Teneinde succes te hebben met Banded Amsterdam, heb je een klein en compleet assortiment nodig, in verschillende styles en ook in maten. Daarom starten we met een minimale initiële levering van 60 stuks, 20 verschillende styles in 3 maten, s = 17cm, m = 19 cm en l = 20 cm. Deze 20 styles selecteer je uit een collectie van ongeveer 150 styles. Bij voorkeur leveren wij de 60 stuks in een display waar aan de voorzijde maat S van iedere armband wordt getoond. Aan de achterzijde is genoeg plaats om de andere maten op te bergen. De Display (kostprijs: €125,-) wordt in bruikleen gegeven wanneer wij wekelijks mogen aanvullen. Wanneer we niet mogen aanvullen, is de Display te koop tegen kostprijs. Wij komen de Display in eerste instantie altijd even installeren. De eerste levering a €990,- excl. BTW moet altijd bij levering worden betaald.

Altijd verversing met nieuwe styles

Na deze initiele levering, kunnen de armbanden met een minimale afname van 3 stuks worden besteld via je eigen account op deze reseller site. De verzending duurt maximaal 2 werkdagen. Ideaal is het om steeds andere styles na te bestellen zodat je assortiment steeds wisselt. Hierdoor  blijft jouw klant altijd een reden hebben om je regelmatig te bezoeken. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe styles. zo heb je altijd een fris en nieuw beeld. Blijft een bepaalde style liggen? Geef het ons door en we ruilen hem even om. 

Hoofddisplay Banded Amsterdam
mini display 3 banden